6 Ocak 2010 Çarşamba

Hakkımızda


Retro Türk blog kalabalık bir ekip tarafından hazırlanıyor. Aslında özel olarak hazırlanan bir blog değil.  O an kafamıza estiği şekilde takılıyoruz. Bir gün onlarca yeni konu girerken bazen bir hafta hiçbir yenilik göremeyebilirsiniz blogumuzda. Post kasmak gibi derdimiz yok. Hatta kasanın... O yüzden Twitter sayfamızdan gelişmeleri takip edebilirsiniz. Ama arada sırada uğramayı da unutmayın. Ne de olsa hit iyidir. Bizde hayır demeyiz yani.

Burada her an her şey olabilir. Amacımız tam anlamı ile kafamıza göre takılmak. Blogumuz eskiye dair ne varsa her şeyi içerecek. Bu aralar bu muhabbet çok moda ama biz işin moda tarafında değiliz. Eskiyi seviyoruz, vallahi billahi, yeminlen yani.

Konulara yorum filan yaparsanız seviniriz ama tembel ziyaretçilerimizi fazla yormamak için yıldızlı bir yorum sistemi ekledik. Beğenmedim derseniz bir yıldız, beğendim derseniz beş yıldız verirsiniz. Beş yıldızlı pekiyi vermek isterseniz yorum yazacaksınız yapacak bir şey yok.

Bu blogta zaman zaman hafif meşrep fotoğraflar görebilirsiniz. Olsun onlarda güzel bakın geçin. Çoğumuz evli barklı insanlarız. Anlayacağınız amacımız eğlenmek. Ha bu arada Pin-Up seviyoruz o ayrı.

Falan filan. Haydi sizi öpüyoruz.

Retro Türk Ekibi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails